Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Budapesti Campusának vezetése és kollégái nevében köszöntöm Önt.

Modern és vadonatúj 4700 m2-es intézményünk a dél-pesti régió büszkesége, a lehetőségek tárháza.

Épületünkben 15 tanterem, 2 előadóterem, egy 217 férőhelyes auditórium és konyha-étterem várja a hallgatókat, illetve a látogatókat. Valamennyi helységünk légkondicionált, az épületben lift működik. Campusunk teljes egészében akadálymentesített. Az udvaron 50 férőhelyes parkoló található, kerékpár tárolóval kiegészítve. A messziről érkező vendégeink számára 8 vendégszoba áll rendelkezésre, amelyek mindegyikéhez külön fürdőszoba tartozik.

A képzések széles kínálata várja az érdeklődőket.

A most induló OKJ-s képzések mellett nagy hangsúllyal szerepelnek a pedagógusok különböző továbbképzési lehetőségei, mesterképzések és egyéb fejlődési lehetőséget kínáló kurzusok. Az országban egyedülállóan nálunk kezdte meg működését egy alternatív oktatási, pedagógiai, módszertani központ. A Főiskola vezetése határozott lépéseket tesz annak érdekében, hogy a Budapesti Campuson is mielőbb beindulhasson a nappali képzés, az új szakok akkreditációja jelenleg is zajlik.

A felsoroltakból látszik, hogy Campusunk alkalmas úgy a szakmai továbbképzések, rendezvények, országos konferenciák, mind zártkörű családi rendezvények lebonyolítására.

Intézményvezetőként arra törekszem, hogy a lehetőségeinket legjobban kihasználjuk és megfeleljünk a legmagasabb elvárásoknak is.

A Budapesti Campus vezetőjeként hiszem és vallom, hogy kitartó munkával és elhivatottsággal itt, a dél-pesti régió új oktatási központjában is megteremthetjük azt a miliőt, ami a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola sajátja. Munkatársaimmal egy emberként azon munkálkodunk, hogy hallgatóink és oktatóink is ugyanúgy otthon érezzék magukat, mint 2004 óta Vácon. A feltételek adottak, jómagam pedig lehetőséget és bizalmat kaptam Rektor Asszonytól, hogy ebben a XXI. századi épületben is meghonosítsam azt a szellemiséget, ami áthatja főiskolánkat.

Nyitott kapunkon bárki betérhet, aki elhivatottnak érzi magát az oktatás és nevelés területén.

 

Tisztelettel:

Kocsis Gyula István

campusvezető