Munkatársaink

dr. Czike Bernadett – 4A Központ szakmai vezető, AVKF főiskolai docens, Szabad Iskolákért Alapítvány, alapító és szakmai vezető
Pedagógus, pszichológus, főiskolai docens. Fő szakterületei: Tevékenykedtető pedagógia, alternatív pedagógiák, pedagógusszerep, szociális kompetenciafejlesztés. Fő tevékenységei a pedagógusok pszichológiai érzékenységének fejlesztése, valamint gyakorlati, mindennapi tanítást, tanulást segítő képzések alapítása és szervezése, és szakkönyvek kiadásának és használatának elősegítése és terjesztése.

Cím: 1201 Budapest, Török Flóris u. 227-229. 304.szoba
Tel: +36 1 / 920 2689 / 800
E-mail: czike.bernadett@avkf.hu

Dr. habil Gyarmathy Éva - klinikai és nevelés lélektani szakpszichológus, az AVKF docense, a MTA Természettudományi Központ Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézetének tudományos főmunkatársa.

Fő területe az atipikus fejlődés, így az átütő fejlődésű vagy többszörös különlegességű tehetség, tanulási, figyelem, hiperaktivitás zavar és autizmus spektrum zavar. A gondolkodás és tanulás hatékonyságát a mozgás, művészetek és az algoritmikus/stratégiai gondolkodást kívánó játékokon keresztül fejlesztő módszerek kutatásában és fejlesztésében vesz részt. Szakmai támogatásával a gyakorlatban is megjelentek a módszerek komplex és célzott fejlesztő programok keretében, amelyek a mindennapi tanításba is beépíthetők.

Cím: 2600 Vác, Szent Miklós tér 14 (Szent Miklós téri épület) M006
Tel.: +36-27 / 511-150 / 711-es mellék
E-mail: gyarmathy.eva@avkf.hu

Dr. Elekes Györgyi- főiskolai docens

Cím: 2600 Vác, Szent Miklós tér 14 (Szent Miklós téri épület) M104
Tel.: +36-27 / 511-150 / 711-es mellék
E-mail: elekes.gyorgyi@avkf.hu

Tallér Júlia - Montessori pedagógus, tanító, iskolai menedzser és tantervfejlesztő tanár.

Évekig dolgozott a Montessori Oktatási Centrumban tanítóként és a Montessori módszert pedagógusok számára oktató munkatársként. Pedagógus-továbbképzések kidolgozójaként, oktatójaként, iskolaválasztási tanácsadóként is dolgozott. Jelenleg a Rogers Iskolában tanít. A Montessori pedagógia mellett, munkája során mindig azt keresi, hogyan lehet a diákok számára a világ sokszínűségét saját érdeklődésre, tapasztalatszerzésre és együttműködést igénylő tevékenységekre alapozva megmutatni.

Cím: 1201 Budapest, Török Flóris u. 227-229. 304.szoba
Tel: +36 1 / 920 2689 / 800
E-mail: taller.julia@avkf.hu

Székely Andrea - szakmódszertant oktató tanár, színházi rendező

Pedagógiát, szociálpedagógiát, bábjátékot, színészetet, rendezést, drámapedagógiát tanultam itthon, Prágában és Angliában.
A színházi, a drámapedagógiai munka és a bábművészeti alkotás átszövi életemet. Elsősorban bábos vagyok, s mivel a bábjáték komplex műfaj/művészeti ág, tehát az összes művészeti tevékenységhez kapcsolódik. Pedagógiai munkámban is ez a különböző területeket összekötő és integráló gondolkodás jelenik meg.

Cím: 2600 Vác, Szent Miklós tér 14 (Sz Miklós téri épület) M010
Tel: +36-27 / 511-150 / 730
E-mail: szekely.andrea@avkf.hu

Pap Judit – tanár, szaktanácsadó, pedagógiai értékelési szakértő.

Több mint 20 évig dolgozott vezetőként a pedagógiai szakmai szolgáltatásban. Ezen belül kiemelt szakmai területei: a szaktanácsadás, a pedagógiai értékelés és a pedagógus-továbbképzés. Módszertani, szaktanácsadói és értékelési továbbképzések fejlesztője, alapítója és oktatója. Elkötelezett a legfiatalabb tehetségek támogatása iránt, ezért több óvodai és iskolai tehetségprogram kidolgozója és megvalósítója, a Kíváncsi láda játékos vizsgálati eszköz egyik ötletgazdája. 2009 óta több tehetségpályázat fejlesztője és szakmai vezetője. Jelenleg az AVKF 4A Módszertani Központjának munkatársa.

Cím: 2600 Vác, Szent Miklós tér 14 (Szent Miklós téri épület) M108
Tel.: +36-27 / 511-150 / 711-es mellék
E-mail: pap.judit@avkf.hu